Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Τουμπογιάννη Λαμπρινή (Περιστέρι)

1) Περιστέρι – Δάφνη.

2) Θα γίνουν ωραία παιχνίδια με δυο ομάδες κυρίως περιφερειακές και αν και η Δάφνη υστερεί σε ψηλές πιστεύω ότι θα περάσει. Θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Μουστάκα και Πάνου!!

3) Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια και εδώ και θα είναι όλα derby.Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι το ζευγάρι του τελικού. Ο λιγότερο αγχωμένος θα είναι αυτός που θα περάσει.(Ελπίζω να είμαστε εμείς!!!).

4) Δίκαιη ως ένα σημείο. Σου δίνει ακόμα μια ευκαιρία να κυνηγήσεις το όνειρο και να το παλέψεις ακόμα περισσότερο καθότι πλέον δεν θα υπάρξουν άλλα περιθώρια…

5) Δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παιχνίδια Α1 και Α2 καθότι αυτά τα παιχνίδια θα είναι το καθένα ένας ξεχωριστός τελικός! Και ένας τελικός είναι πάντα τελικός και όλοι διψάνε για τη νίκη.

6) Πρώτα από όλα στις συμπαίχτριες μου διότι όλο τον ιδρώτα τον χύσαμε μαζί και ήμασταν μαζί πάντα και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Έπειτα στο σύλλογο (από προπονητή , διοίκηση … μέχρι και τον φροντιστή) σε όλους τους φιλάθλους και τελευταίο και καλύτερο σε μια ψυχή που ήρθε στη ζωή πριν πέντε μέρες ….Την ανιψιά μου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου